Perşembe , Nisan 18 2024
Anasayfa / Arşiv / ÇGD2020 Dayanışma Ödülü Aile Hekimlerinin

ÇGD2020 Dayanışma Ödülü Aile Hekimlerinin

ÇGD 2020 Dayanışma Ödülü, Bursa Aile Hekimleri Derneği ve Türkiye Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Özlem Sezen’e takdim edildi.
ÇGD Bursa Şubesi’nin 2 Aralık kuruluş yıldönümü geleneğinden biri olan Çağdaş Ödülleri bu yıl yalnızca dayanışma alanında tüm sağlık çalışanlarıyla dayanışma adına Bursa Aile Hekimleri Derneği ve Türkiye Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu’na verildi.
ÇGD’nin 2020 yılı Dayanışma Ödülü, tüm sağlık çalışanlarıyla dayanışma adına Bursa Aile Hekimleri Derneği ve Türkiye Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Özlem Sezen’e ÇGD Bursa Şube Başkanı Rabia Deniz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi. Başkan Rabia Deniz, “En büyük risk grubu sağlık çalışanları olarak canınızı ortaya koydunuz, canla başla çalıştınız. ‘Mesleğimiz önce gelir’ dediniz. Pandeminin başından beri hastalığın enfeksiyon zincirinin kırılabilmesi için, birinci basamağın desteklenmesi ve güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi. Ancak maalesef sesinizi duymadılar. Bu yoğun süreçte bile şiddete uğrayan sağlık çalışanları tükendi. Covid-19’un sizler için meslek hastalığı olarak kabul edilmesi talebini bir kez daha bu ödülle dile getiriyoruz” ifadelerini kullandı. Dernek Başkanı Dr. Özlem Sezen de tüm ÇGD örgütüne teşekkür etti.

Göz atın

10 Ocak bir bayram ya da kutlanacak bir gün değil, bir dayanışma günüdür

Gazeteciler, bir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü daha baskı ve hak ihlallerinin tavan yaptığı bir …

ÇGD’den Bursa Büyükşehir’e ‘mal beyanı’ yanıtı: Bitlis’te 5 minare!

Bilindiği üzere, Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi’nin 30 yılı aşkındır Kültürpark içinde bulunan idari ve …